VSM©https://vietsocial.net Quảng cáo Truyền thông , Sự kiện , Nhân sự v.v..Fri, 19 Jun 2020 20:47:51 +0000vi hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.4.2https://vietsocial.net/wp-content/uploads/2019/12/cropped-triangle_blue-32x32.pngVSM©https://vietsocial.net 3232How to Increase Your ROI Through scientific SEM?https://vietsocial.net/seo/how-to-increase-your-roi-through-scientific-sem.html https://vietsocial.net/seo/how-to-increase-your-roi-through-scientific-sem.html#respondFri, 02 Aug 2019 05:37:34 +0000http://seo/?p=824Want to know the one thing that every successful digital marketer does first to ensure they get the biggest return on their marketing budget? It’s simple: goal-setting. This is an absolutely essential practice for any digital marketer who knows how to execute their campaigns in a productive, cost-effective way. With a few. With a few […]

Bài viết How to Increase Your ROI Through scientific SEM? đã xuất hiện đầu tiên vào ngày VSM©.

]]>

Want to know the one thing that every successful digital marketer does first to ensure they get the biggest return on their marketing budget? It’s simple: goal-setting. This is an absolutely essential practice for any digital marketer who knows how to execute their campaigns in a productive, cost-effective way. With a few. With a few simple tips, you can be doing the same in no time! In this blog, we’ll walk you through the first steps every savvy digital marketer takes to ensure that they’re on target to hit all their marketing objectives. Get ready for revenue! 

Remember: even if the channel you’re considering is all the rage right now, it might not fit your brand. Always make informed decisions that directly relate to your company. Otherwise, your message won’t be delivered to its intended audience and you’ll have wasted time, effort and money.

Know Your Digital Goals

The first step is clearly identifying which goals you want to achieve. Get specific. Do you want to increase brand awareness? Are you all about locking in leads? Do you want to establish a strong network of influencers that can help you be discovered? How about pushing engagement on social media?

Get Specific

A useful tool for narrowing down your goals to ensure they’re viable is the SMART mnemonic. It’s important to get specific to understand exactly what you’re working towards, and help you break down the process of hitting your targets. This is exactly what this mnemonic helps you to achieve.

 • Does the channel reach my intended audience?
 • Is the channel sustainable and affordable within my company’s marketing budget?
 • Will I be able to measure the success of the channel?
 • Does the channel allow me to express my brand’s intended message?
 • Do the channels I’m considering work together to convey my message?

Always Remember Your Goals!

Establishing a solid vision for your business is the first step to planning your digital marketing budget. Always keep your final goals in sight when organising anything for your company. When deciding which steps to take next in your business, ask yourself how they will help you achieve the goals you outlined in Step #1. This will ensure that you stay on track and prevent you from spending your budget on anything that won’t help you achieve.

Cum et essent similique. Inani propriae menandri sed in. Pericula expetendis has no,
quo populo forensibus contentiones et, nibh error in per.

Denis Robinson

As your budget progresses and evolves, continue referring to your SMART objectives. Stay focused and remember your goals – they will always inform what your next step will be!

Bài viết How to Increase Your ROI Through scientific SEM? đã xuất hiện đầu tiên vào ngày VSM©.

]]>
https://vietsocial.net/seo/how-to-increase-your-roi-through-scientific-sem.html/feed0
Kiếm tiền từ ACCESSTRADE Việt Nam cùng VSM©https://vietsocial.net/web/accesstrade.html Fri, 02 Aug 2019 04:00:20 +0000http://seo/?p=848Accesstrade là nền tảng Affiliate marketing đã ra đời từ rất lâu ở Nhật Bản, phát triển theo mô hình CPA (Cost Per Action), có nghĩa khi có người thực hiện một hành động nào đó (ví dụ mua hàng, điền form, đăng ký,…) qua đường link liên kết mà AccessTrade cung cấp cho bạn, […]

Bài viết Kiếm tiền từ ACCESSTRADE Việt Nam cùng VSM© đã xuất hiện đầu tiên vào ngày VSM©.

]]>

Accesstrade là nền tảng Affiliate marketing đã ra đời từ rất lâu ở Nhật Bản, phát triển theo mô hình CPA (Cost Per Action), có nghĩa khi có người thực hiện một hành động nào đó (ví dụ mua hàng, điền form, đăng ký,…) qua đường link liên kết mà AccessTrade cung cấp cho bạn, thì bạn sẽ được hoa hồng.

Ví dụ : Bạn muốn kiếm tiền với việc quảng bá sản phẩm FPT Playbox (được phân phối ở FPT), bạn sẽ đăng ký tài khoản Accesstrade, vào lấy link tương ứng với sản phẩm này, bất cứ ai mua FPT Playbox thông qua đường link riêng biệt của bạn, bạn sẽ nhận được 220k

Tương tự như vậy, nhiệm vụ của bạn là : Tạo link trên Accesstrade => Quảng bá => Nhận hoa hồng. Và dĩ nhiên công đoạn mấu chốt đó là làm sao tiếp cận được khách hàng sử dụng đường dẫn của mình

Accesstrade có hệ thống chuyên nghiệp theo dõi các hành động, thao tác mua hàng để bạn có thể theo dõi một cách công khai, minh bạch, các giao dịch được quản lý chặt chẽ và có giao diện báo cáo rõ ràng, đảm bảo quyền lợi nhằm nâng cao lợi nhuận cho tất cả các bên.

Như vậy có thể nói Accesstrade là 1 network tiếp thị liên kết sẽ đóng vai trò kết nối giữa Advertiser, Publisher và Customer.

 • Advertiser (Nhà quảng cáo) : Là những thương hiệu lớn, họ muốn đẩy mạnh bán hàng thông qua affiliate marketing, ví dụ Lazada, Tiki, FPT, Adayroi, ANZ, Citibank,…
 • Publisher (Nhà xuất bản – đối tác) : Là những người muốn tao ra thu nhập online như bạn với mình, chúng ta đăng ký với Network và có thể chọn các sản phẩm của Advertiser để quảng bá.

Với mỗi sản phẩm mà Advertiser đã kết nối với network, sẽ có 1 đường link riêng biệt cho mỗi đối tác, công việc của chúng ta là đem đường link này đi quảng bá. Khi có khách hàng nào bấm vào đường link này và mua sản phẩm/dịch vụ, publisher sẽ được lượng hoa hồng tương ứng theo thỏa thuận hiển thị ban đầu.

 • Customer (Khách hàng) : Là khách hàng, họ mua hàng qua đường link của bạn, bạn sẽ được hoa hồng.

Với hình thức affiliate marketing, tiềm năng to lớn nhất là bạn có thể bán hàng 1 cách “an toàn”, không cần có sản phẩm, không cần bỏ ra nhiều vốn, và không cần quan tâm đến những vấn đề như ship hàng, tồn kho, chăm sóc khách hàng,…

Đăng ký bắt đầu kiếm tiền với Accesstrade

Để đăng ký bắt đầu hợp tác và kiếm tiền với AccessTrade, bạn có thể vào trang chủ của Accesstrade để đăng ký, đăng ký Accesstrade qua link riêng biệt để nhận sự hỗ trợ lâu dài của VSM©

 

 •  
 • Khó khăn và cơ hội khi kiếm tiền với Accesstrade

  Khó khăn.

  Nếu như bạn có đọc 1 số bài viết khác về kiếm tiền online affiliate marketing của mình thì đều biết là mình có khuyên nên kiếm tiền affiliate với thị trường nước ngoài vì lý do :

  • Người mua hàng online đông (chủ yếu là lý do này)
  • Hoa hồng 1 số network cao
  • Có cộng đồng lớn : thảo luận, chia sẻ kiến thức,…
  • Nhiều nhà quảng cáo
  • ……..

  Còn ở Việt Nam, mua sắm online với những sản phẩm có giá trị thấp nhiều còn với các sản phẩm giá trị cao thì người mua sẽ cân nhắc rất kỹ. Chẳng hạn bạn mua máy lạnh hay TV thì bạn sẽ ra các trung tâm lớn để mua hay đặt hàng online ? Nhưng dù thế nào, biểu đồ xu hướng mua sắm và tìm kiếm sản phẩm online đều tăng, đặc biệt nếu 2 ông lớn là Alibaba & Amazon vào Việt Nam thì càng kinh khủng hơn nữa. Nên bạn làm affiliate từ bây giờ sẽ vẫn có lợi thế về thu nhập tăng trưởng qua các năm.

  Bất lợi thứ hai đó là ở Việt Nam chưa có nhiều cộng đồng riêng trao đổi kiếm tiền với affiliate marketing nhiều, đa phần những người mới chưa có kiến thức, chưa định hướng được & còn rất mơ hồ về hình thức kiếm tiền online này. Từ đó đa phần chỉ dừng lại ở mức tìm hiểu hoặc có làm cũng không đến nơi đến chốn.

  Ở Kiemtiencenter, mình vẫn đang cố gắng mài dũa lại tư duy của các bạn, rằng đây không còn phải là 1 hình thức MMO cơ bản, sơ đẳng. Mà bạn có thể gọi nó là 1 “nghề”. Nếu bạn muốn tiếp cận & giỏi với “nghề” này, bạn cần trang bị kiến thức, không chỉ hiểu mà cần phải hiểu kỹ mọi vấn đề, tư duy về affiliate marketing cần phải chắc, đã làm thì làm đến nơi đến chốt, sáng tạo khác biệt, như vậy mới có thể có nguồn thu nhập ổn định.

  Thuận lợi

  • Thuận lợi to lớn đầu tiên khi làm affiliate với AccessTrade ở thị trường Việt Nam đó là bạn sử dụng 100% ngôn ngữ Tiếng Việt, dễ dàng hơn cho các bạn mới kiếm tiền affiliate tiếp cận với hình thức này. Bạn có thể tự viết bài hoặc thuê bài viết giá rẻ, không như làm ở thị trường nước ngoài sẽ phải đi thuê bài viết tiếng Anh rất cắt cổ
  • Bắt đầu sớm nên sẽ có lợi : Việc phát triển trang web và làm affiliate với AccessTrade hiện chưa nhiều, bạn sẽ dễ dàng leo lên top Google ngồi chỉ với việc đăng bài và SEO cơ bản. Mình khẳng định khoảng 2 năm nữa thì bạn muốn làm cũng sẽ rất khó vì độ cạnh tranh lúc đó sẽ khác nhiều.
  • Hỗ trợ dễ dàng : Làm việc sử dụng ngôn ngữ Việt Nam nên việc bạn yêu cầu hỗ trợ chắc chắn sẽ dễ dàng hơn.
  • Lượng mua hàng online và thói quen đặt hàng online chắc chắn sẽ càng nhiều : Đây cũng là 1 cơ hội lớn khi làm affiliate ở thị trường Việt Nam, tất nhiên như mình đã nói ở trên, bạn muốn làm thì làm sớm sẽ có lợi.

  Kết luận.

  Với thời gian 4 năm chinh chiến ở thị trường nước ngoài với nhiều Network Affiliate khác nhau, mình rất vui khi AccessTrade có mặt ở Việt Nam. Tuy Affiliate ở Việt Nam đang còn khá mới mẻ, tuy nhiên chắc chắn trong 1-2 năm tới sẽ càng ngày càng rầm rộ.

  Tới lúc bạn thấy nhiều người khác kiếm được với Accesstrade thì lúc đó mới bắt đầu sẽ vô cùng khó khăn. Nếu bạn giống mình, nhận ra được tương lai đầy cơ hội từ affiliate marketing, vì sao không bắt đầu từ bây giờ ?

Bài viết Kiếm tiền từ ACCESSTRADE Việt Nam cùng VSM© đã xuất hiện đầu tiên vào ngày VSM©.

]]>
Twice Profit Than Before You Ever Gothttps://vietsocial.net/seo/twice-profit-than-before-you-ever-got.html https://vietsocial.net/seo/twice-profit-than-before-you-ever-got.html#respondThu, 01 Aug 2019 14:36:48 +0000https://livewp.site/wp/md/evvebot/?p=1400Want to know the one thing that every successful digital marketer does first to ensure they get the biggest return on their marketing budget? It’s simple: goal-setting. This is an absolutely essential practice for any digital marketer who knows how to execute their campaigns in a productive, cost-effective way. With a few. With a few […]

Bài viết Twice Profit Than Before You Ever Got đã xuất hiện đầu tiên vào ngày VSM©.

]]>

Want to know the one thing that every successful digital marketer does first to ensure they get the biggest return on their marketing budget? It’s simple: goal-setting. This is an absolutely essential practice for any digital marketer who knows how to execute their campaigns in a productive, cost-effective way. With a few. With a few simple tips, you can be doing the same in no time! In this blog, we’ll walk you through the first steps every savvy digital marketer takes to ensure that they’re on target to hit all their marketing objectives. Get ready for revenue! 

Remember: even if the channel you’re considering is all the rage right now, it might not fit your brand. Always make informed decisions that directly relate to your company. Otherwise, your message won’t be delivered to its intended audience and you’ll have wasted time, effort and money.

Know Your Digital Goals

The first step is clearly identifying which goals you want to achieve. Get specific. Do you want to increase brand awareness? Are you all about locking in leads? Do you want to establish a strong network of influencers that can help you be discovered? How about pushing engagement on social media?

Get Specific

A useful tool for narrowing down your goals to ensure they’re viable is the SMART mnemonic. It’s important to get specific to understand exactly what you’re working towards, and help you break down the process of hitting your targets. This is exactly what this mnemonic helps you to achieve.

 • Does the channel reach my intended audience?
 • Is the channel sustainable and affordable within my company’s marketing budget?
 • Will I be able to measure the success of the channel?
 • Does the channel allow me to express my brand’s intended message?
 • Do the channels I’m considering work together to convey my message?

Always Remember Your Goals!

Establishing a solid vision for your business is the first step to planning your digital marketing budget. Always keep your final goals in sight when organising anything for your company. When deciding which steps to take next in your business, ask yourself how they will help you achieve the goals you outlined in Step #1. This will ensure that you stay on track and prevent you from spending your budget on anything that won’t help you achieve.

Cum et essent similique. Inani propriae menandri sed in. Pericula expetendis has no,
quo populo forensibus contentiones et, nibh error in per.

Denis Robinson

As your budget progresses and evolves, continue referring to your SMART objectives. Stay focused and remember your goals – they will always inform what your next step will be!

Bài viết Twice Profit Than Before You Ever Got đã xuất hiện đầu tiên vào ngày VSM©.

]]>
https://vietsocial.net/seo/twice-profit-than-before-you-ever-got.html/feed0
Cloud Hosting Growing Faster Everhttps://vietsocial.net/marketing/cloud-hosting-growing-faster-ever.html https://vietsocial.net/marketing/cloud-hosting-growing-faster-ever.html#respondThu, 01 Aug 2019 13:47:09 +0000https://livewp.site/wp/md/evvebot/?p=1403Want to know the one thing that every successful digital marketer does first to ensure they get the biggest return on their marketing budget? It’s simple: goal-setting. This is an absolutely essential practice for any digital marketer who knows how to execute their campaigns in a productive, cost-effective way. With a few. With a few […]

Bài viết Cloud Hosting Growing Faster Ever đã xuất hiện đầu tiên vào ngày VSM©.

]]>

Want to know the one thing that every successful digital marketer does first to ensure they get the biggest return on their marketing budget? It’s simple: goal-setting. This is an absolutely essential practice for any digital marketer who knows how to execute their campaigns in a productive, cost-effective way. With a few. With a few simple tips, you can be doing the same in no time! In this blog, we’ll walk you through the first steps every savvy digital marketer takes to ensure that they’re on target to hit all their marketing objectives. Get ready for revenue! 

Remember: even if the channel you’re considering is all the rage right now, it might not fit your brand. Always make informed decisions that directly relate to your company. Otherwise, your message won’t be delivered to its intended audience and you’ll have wasted time, effort and money.

Know Your Digital Goals

The first step is clearly identifying which goals you want to achieve. Get specific. Do you want to increase brand awareness? Are you all about locking in leads? Do you want to establish a strong network of influencers that can help you be discovered? How about pushing engagement on social media?

Get Specific

A useful tool for narrowing down your goals to ensure they’re viable is the SMART mnemonic. It’s important to get specific to understand exactly what you’re working towards, and help you break down the process of hitting your targets. This is exactly what this mnemonic helps you to achieve.

 • Does the channel reach my intended audience?
 • Is the channel sustainable and affordable within my company’s marketing budget?
 • Will I be able to measure the success of the channel?
 • Does the channel allow me to express my brand’s intended message?
 • Do the channels I’m considering work together to convey my message?

Always Remember Your Goals!

Establishing a solid vision for your business is the first step to planning your digital marketing budget. Always keep your final goals in sight when organising anything for your company. When deciding which steps to take next in your business, ask yourself how they will help you achieve the goals you outlined in Step #1. This will ensure that you stay on track and prevent you from spending your budget on anything that won’t help you achieve.

Cum et essent similique. Inani propriae menandri sed in. Pericula expetendis has no,
quo populo forensibus contentiones et, nibh error in per.

Denis Robinson

As your budget progresses and evolves, continue referring to your SMART objectives. Stay focused and remember your goals – they will always inform what your next step will be!

Bài viết Cloud Hosting Growing Faster Ever đã xuất hiện đầu tiên vào ngày VSM©.

]]>
https://vietsocial.net/marketing/cloud-hosting-growing-faster-ever.html/feed0
Best Domain Name for Student Everhttps://vietsocial.net/seo/best-domain-name-for-student-ever.html https://vietsocial.net/seo/best-domain-name-for-student-ever.html#respondThu, 01 Aug 2019 13:00:01 +0000https://livewp.site/wp/md/evvebot/?p=1410Want to know the one thing that every successful digital marketer does first to ensure they get the biggest return on their marketing budget? It’s simple: goal-setting. This is an absolutely essential practice for any digital marketer who knows how to execute their campaigns in a productive, cost-effective way. With a few. With a few […]

Bài viết Best Domain Name for Student Ever đã xuất hiện đầu tiên vào ngày VSM©.

]]>

Want to know the one thing that every successful digital marketer does first to ensure they get the biggest return on their marketing budget? It’s simple: goal-setting. This is an absolutely essential practice for any digital marketer who knows how to execute their campaigns in a productive, cost-effective way. With a few. With a few simple tips, you can be doing the same in no time! In this blog, we’ll walk you through the first steps every savvy digital marketer takes to ensure that they’re on target to hit all their marketing objectives. Get ready for revenue! 

Remember: even if the channel you’re considering is all the rage right now, it might not fit your brand. Always make informed decisions that directly relate to your company. Otherwise, your message won’t be delivered to its intended audience and you’ll have wasted time, effort and money.

Know Your Digital Goals

The first step is clearly identifying which goals you want to achieve. Get specific. Do you want to increase brand awareness? Are you all about locking in leads? Do you want to establish a strong network of influencers that can help you be discovered? How about pushing engagement on social media?

Get Specific

A useful tool for narrowing down your goals to ensure they’re viable is the SMART mnemonic. It’s important to get specific to understand exactly what you’re working towards, and help you break down the process of hitting your targets. This is exactly what this mnemonic helps you to achieve.

 • Does the channel reach my intended audience?
 • Is the channel sustainable and affordable within my company’s marketing budget?
 • Will I be able to measure the success of the channel?
 • Does the channel allow me to express my brand’s intended message?
 • Do the channels I’m considering work together to convey my message?

Always Remember Your Goals!

Establishing a solid vision for your business is the first step to planning your digital marketing budget. Always keep your final goals in sight when organising anything for your company. When deciding which steps to take next in your business, ask yourself how they will help you achieve the goals you outlined in Step #1. This will ensure that you stay on track and prevent you from spending your budget on anything that won’t help you achieve.

Cum et essent similique. Inani propriae menandri sed in. Pericula expetendis has no,
quo populo forensibus contentiones et, nibh error in per.

Denis Robinson

As your budget progresses and evolves, continue referring to your SMART objectives. Stay focused and remember your goals – they will always inform what your next step will be!

Bài viết Best Domain Name for Student Ever đã xuất hiện đầu tiên vào ngày VSM©.

]]>
https://vietsocial.net/seo/best-domain-name-for-student-ever.html/feed0
3 Ways to Transform Your Blog Into a SEO Machinehttps://vietsocial.net/optimization/post-with-quote.html https://vietsocial.net/optimization/post-with-quote.html#respondThu, 01 Aug 2019 12:59:51 +0000https://livewp.site/wp/md/evvebot/?p=1414Want to know the one thing that every successful digital marketer does first to ensure they get the biggest return on their marketing budget? It’s simple: goal-setting. This is an absolutely essential practice for any digital marketer who knows how to execute their campaigns in a productive, cost-effective way. With a few. With a few […]

Bài viết 3 Ways to Transform Your Blog Into a SEO Machine đã xuất hiện đầu tiên vào ngày VSM©.

]]>

Want to know the one thing that every successful digital marketer does first to ensure they get the biggest return on their marketing budget? It’s simple: goal-setting. This is an absolutely essential practice for any digital marketer who knows how to execute their campaigns in a productive, cost-effective way. With a few. With a few simple tips, you can be doing the same in no time! In this blog, we’ll walk you through the first steps every savvy digital marketer takes to ensure that they’re on target to hit all their marketing objectives. Get ready for revenue! 

Remember: even if the channel you’re considering is all the rage right now, it might not fit your brand. Always make informed decisions that directly relate to your company. Otherwise, your message won’t be delivered to its intended audience and you’ll have wasted time, effort and money.

Know Your Digital Goals

The first step is clearly identifying which goals you want to achieve. Get specific. Do you want to increase brand awareness? Are you all about locking in leads? Do you want to establish a strong network of influencers that can help you be discovered? How about pushing engagement on social media?

Get Specific

A useful tool for narrowing down your goals to ensure they’re viable is the SMART mnemonic. It’s important to get specific to understand exactly what you’re working towards, and help you break down the process of hitting your targets. This is exactly what this mnemonic helps you to achieve.

 • Does the channel reach my intended audience?
 • Is the channel sustainable and affordable within my company’s marketing budget?
 • Will I be able to measure the success of the channel?
 • Does the channel allow me to express my brand’s intended message?
 • Do the channels I’m considering work together to convey my message?

Always Remember Your Goals!

Establishing a solid vision for your business is the first step to planning your digital marketing budget. Always keep your final goals in sight when organising anything for your company. When deciding which steps to take next in your business, ask yourself how they will help you achieve the goals you outlined in Step #1. This will ensure that you stay on track and prevent you from spending your budget on anything that won’t help you achieve.

Cum et essent similique. Inani propriae menandri sed in. Pericula expetendis has no,
quo populo forensibus contentiones et, nibh error in per.

Denis Robinson

As your budget progresses and evolves, continue referring to your SMART objectives. Stay focused and remember your goals – they will always inform what your next step will be!

Bài viết 3 Ways to Transform Your Blog Into a SEO Machine đã xuất hiện đầu tiên vào ngày VSM©.

]]>
https://vietsocial.net/optimization/post-with-quote.html/feed0
Social media changes the relationship between companieshttps://vietsocial.net/planing/link-post.html https://vietsocial.net/planing/link-post.html#respondThu, 01 Aug 2019 12:56:10 +0000https://livewp.site/wp/md/evvebot/?p=1417Want to know the one thing that every successful digital marketer does first to ensure they get the biggest return on their marketing budget? It’s simple: goal-setting. This is an absolutely essential practice for any digital marketer who knows how to execute their campaigns in a productive, cost-effective way. With a few. With a few […]

Bài viết Social media changes the relationship between companies đã xuất hiện đầu tiên vào ngày VSM©.

]]>

Want to know the one thing that every successful digital marketer does first to ensure they get the biggest return on their marketing budget? It’s simple: goal-setting. This is an absolutely essential practice for any digital marketer who knows how to execute their campaigns in a productive, cost-effective way. With a few. With a few simple tips, you can be doing the same in no time! In this blog, we’ll walk you through the first steps every savvy digital marketer takes to ensure that they’re on target to hit all their marketing objectives. Get ready for revenue! 

Remember: even if the channel you’re considering is all the rage right now, it might not fit your brand. Always make informed decisions that directly relate to your company. Otherwise, your message won’t be delivered to its intended audience and you’ll have wasted time, effort and money.

Know Your Digital Goals

The first step is clearly identifying which goals you want to achieve. Get specific. Do you want to increase brand awareness? Are you all about locking in leads? Do you want to establish a strong network of influencers that can help you be discovered? How about pushing engagement on social media?

Get Specific

A useful tool for narrowing down your goals to ensure they’re viable is the SMART mnemonic. It’s important to get specific to understand exactly what you’re working towards, and help you break down the process of hitting your targets. This is exactly what this mnemonic helps you to achieve.

 • Does the channel reach my intended audience?
 • Is the channel sustainable and affordable within my company’s marketing budget?
 • Will I be able to measure the success of the channel?
 • Does the channel allow me to express my brand’s intended message?
 • Do the channels I’m considering work together to convey my message?

Always Remember Your Goals!

Establishing a solid vision for your business is the first step to planning your digital marketing budget. Always keep your final goals in sight when organising anything for your company. When deciding which steps to take next in your business, ask yourself how they will help you achieve the goals you outlined in Step #1. This will ensure that you stay on track and prevent you from spending your budget on anything that won’t help you achieve.

Cum et essent similique. Inani propriae menandri sed in. Pericula expetendis has no,
quo populo forensibus contentiones et, nibh error in per.

Denis Robinson

As your budget progresses and evolves, continue referring to your SMART objectives. Stay focused and remember your goals – they will always inform what your next step will be!

Bài viết Social media changes the relationship between companies đã xuất hiện đầu tiên vào ngày VSM©.

]]>
https://vietsocial.net/planing/link-post.html/feed0
Simple Ways To Optimize Your Website For SEOhttps://vietsocial.net/social/image-post.html https://vietsocial.net/social/image-post.html#respondThu, 01 Aug 2019 09:14:44 +0000https://livewp.site/wp/md/ewebot/?p=1673Want to know the one thing that every successful digital marketer does first to ensure they get the biggest return on their marketing budget? It’s simple: goal-setting. This is an absolutely essential practice for any digital marketer who knows how to execute their campaigns in a productive, cost-effective way. With a few. With a few […]

Bài viết Simple Ways To Optimize Your Website For SEO đã xuất hiện đầu tiên vào ngày VSM©.

]]>

Want to know the one thing that every successful digital marketer does first to ensure they get the biggest return on their marketing budget? It’s simple: goal-setting. This is an absolutely essential practice for any digital marketer who knows how to execute their campaigns in a productive, cost-effective way. With a few. With a few simple tips, you can be doing the same in no time! In this blog, we’ll walk you through the first steps every savvy digital marketer takes to ensure that they’re on target to hit all their marketing objectives. Get ready for revenue! 

Remember: even if the channel you’re considering is all the rage right now, it might not fit your brand. Always make informed decisions that directly relate to your company. Otherwise, your message won’t be delivered to its intended audience and you’ll have wasted time, effort and money.

Know Your Digital Goals

The first step is clearly identifying which goals you want to achieve. Get specific. Do you want to increase brand awareness? Are you all about locking in leads? Do you want to establish a strong network of influencers that can help you be discovered? How about pushing engagement on social media?

Get Specific

A useful tool for narrowing down your goals to ensure they’re viable is the SMART mnemonic. It’s important to get specific to understand exactly what you’re working towards, and help you break down the process of hitting your targets. This is exactly what this mnemonic helps you to achieve.

 • Does the channel reach my intended audience?
 • Is the channel sustainable and affordable within my company’s marketing budget?
 • Will I be able to measure the success of the channel?
 • Does the channel allow me to express my brand’s intended message?
 • Do the channels I’m considering work together to convey my message?

Always Remember Your Goals!

Establishing a solid vision for your business is the first step to planning your digital marketing budget. Always keep your final goals in sight when organising anything for your company. When deciding which steps to take next in your business, ask yourself how they will help you achieve the goals you outlined in Step #1. This will ensure that you stay on track and prevent you from spending your budget on anything that won’t help you achieve.

Cum et essent similique. Inani propriae menandri sed in. Pericula expetendis has no,
quo populo forensibus contentiones et, nibh error in per.

Denis Robinson

As your budget progresses and evolves, continue referring to your SMART objectives. Stay focused and remember your goals – they will always inform what your next step will be!

Bài viết Simple Ways To Optimize Your Website For SEO đã xuất hiện đầu tiên vào ngày VSM©.

]]>
https://vietsocial.net/social/image-post.html/feed0
The Basics of Blogging Search Engine Optimizationhttps://vietsocial.net/planing/standart-post.html https://vietsocial.net/planing/standart-post.html#respondThu, 01 Aug 2019 09:13:53 +0000https://livewp.site/wp/md/ewebot/?p=1669Want to know the one thing that every successful digital marketer does first to ensure they get the biggest return on their marketing budget? It’s simple: goal-setting. This is an absolutely essential practice for any digital marketer who knows how to execute their campaigns in a productive, cost-effective way. With a few. With a few […]

Bài viết The Basics of Blogging Search Engine Optimization đã xuất hiện đầu tiên vào ngày VSM©.

]]>

Want to know the one thing that every successful digital marketer does first to ensure they get the biggest return on their marketing budget? It’s simple: goal-setting. This is an absolutely essential practice for any digital marketer who knows how to execute their campaigns in a productive, cost-effective way. With a few. With a few simple tips, you can be doing the same in no time! In this blog, we’ll walk you through the first steps every savvy digital marketer takes to ensure that they’re on target to hit all their marketing objectives. Get ready for revenue! 

Remember: even if the channel you’re considering is all the rage right now, it might not fit your brand. Always make informed decisions that directly relate to your company. Otherwise, your message won’t be delivered to its intended audience and you’ll have wasted time, effort and money.

Know Your Digital Goals

The first step is clearly identifying which goals you want to achieve. Get specific. Do you want to increase brand awareness? Are you all about locking in leads? Do you want to establish a strong network of influencers that can help you be discovered? How about pushing engagement on social media?

Get Specific

A useful tool for narrowing down your goals to ensure they’re viable is the SMART mnemonic. It’s important to get specific to understand exactly what you’re working towards, and help you break down the process of hitting your targets. This is exactly what this mnemonic helps you to achieve.

 • Does the channel reach my intended audience?
 • Is the channel sustainable and affordable within my company’s marketing budget?
 • Will I be able to measure the success of the channel?
 • Does the channel allow me to express my brand’s intended message?
 • Do the channels I’m considering work together to convey my message?

Always Remember Your Goals!

Establishing a solid vision for your business is the first step to planning your digital marketing budget. Always keep your final goals in sight when organising anything for your company. When deciding which steps to take next in your business, ask yourself how they will help you achieve the goals you outlined in Step #1. This will ensure that you stay on track and prevent you from spending your budget on anything that won’t help you achieve.

Cum et essent similique. Inani propriae menandri sed in. Pericula expetendis has no,
quo populo forensibus contentiones et, nibh error in per.

Denis Robinson

As your budget progresses and evolves, continue referring to your SMART objectives. Stay focused and remember your goals – they will always inform what your next step will be!

Bài viết The Basics of Blogging Search Engine Optimization đã xuất hiện đầu tiên vào ngày VSM©.

]]>
https://vietsocial.net/planing/standart-post.html/feed0